Echipa noastră de specialişti oferă o gamă completă de servicii, incluzând:
  1. Consultanţă tehnică gratuită;
  2. Reparatii in garanţie;
  3. Vânzări piese de schimb reparatii post garanţiei;
  4. Punere in functiune a utilajelor, servicii de revizii, mentenanţă şi reparaţii în garanţie şi postgaranţie (grupurilor electrogene 10-1000 Kva);
  5. Închirieri scule şi utilaje;
Specialiştii MULTIPARTS vă vor oferi tot suportul tehnic (instruirea gratuită a persoanelor ce vor utiliza produsele) la achiziţionarea unei scule sau unui utilaj nou, vă vor recomanda produsele care vă satisfac cel mai bine nevoile, vă vor oferi asistenţă tehnică gratuită. Împreună vom încerca să găsim exact ce vă trebuie. Astfel economisiţi timp, bani prin achiziţia de produse care nu vă satisfac nevoile pe deplin şi evitaţi neplăceri ulterioare.

Problemele ce ţin de funcţionalitatea produsului vor fi în scurt timp remediate de specialiştii noştri în cadrul magazinului, cu piese de schimb livrate din stoc ceea ce asigură viteza de execuţie a unei lucrări de reparaţie în cel mai scurt timp. În cazul în care nu puteţi ajunge la noi, ajungem noi la dumneavoastră. Datorită echipei de service mobil, putem executa orice tip de lucrare de reparaţie sau revizie, la sediul clientului, sau pentru clientii din orasele indepartate va inscrieti in programul nostru SERVICE DOOR TO DOOR in care trimitem curierul la dumnevoastra sa ridice echipamentul, ajunge la noi pentru constatare, va dati acceptul si va retrimitem echipamentul reparat. Reparam urmatoarele categorii de scule electrice si echipamente:ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare, polizoare unghiulare (fai), fieastraie circulare, masini de gaurit cu acumulator, polizoare drepte (biax), maiuri compactoare, placi compactoare, taietoare de beton, grupuri electrogene (generatoare de curent), motosape, motocultoare, motocoase, motoferastraie(drujbe), atomizoare, masini de tuns gazon, compresoare de aer, motopompe, motoare diesel, motoare termice pe benzina s.a de la urmatorii producatori: HONDA, BRIGGS&STRATTON, ROBIN SUBARU, WACKER NEUSON, MIKASA, TREMIX, ATLAS COPCO, LOMBARDINI, BOBCAT, KOHLER, MASALTA, AGT, STIHL, HUSQVARNA, VANGUARD, IVECO, DEUTZ, MAKITA, BOSCH, HITACHI, METABO, MILWUAKEE, DEWALT, FIAC, BCS, KAERCHER etc

Echipa noastra de service mobil ofera servicii de montaj, intretinere si service pentru grupuri electrogene industriale de puteri intre 10-1000 kva. Incheiem contracte de mentenanta si revizii in orice judet. Asiguram filtre si piese de schimb pentru 90% din grupurile elctrogene din Romania de la urmatorii producatori: COELMO, EMSA, FOGO, KIPOR, PRAMAC, SDMO sa, motorizari IVECO, PERKINS, VOLVO, DEUTZ, SCANIA, MAN s.a.
Echipa noastra se instruieste mereu pentru a fi la curent cu orice apare nou si orice schimbari apar, pentru ca clientii nostrii sa nu intampine nici o problema in colaborarea cu noi.Astfel ne putem asuma raspunderea asupra lucrarilor efectuate, oferind certificate de garantie, pentru a demonstra ca suntem capabili sa primim increderea dumneavoastra.