Suntem o echipa responsabila, corecta si prompta pregatiti pentru rezolvarea provocarilor in domeniul sculelor si echipamentelor profesionale.

Pornind de la viziunea de a deveni un reper important in piata de utilaje pentru constructii misiunea MultiParts este aceea de a-si directiona eforturile in a furniza antreprenorilor in constructii si industrie, utilaje cu un inalt grad de fiabilitate si tehnologii de ultima generatie pentru a face fata oricarei provocari in orice proiect. Reprezentam in Romania producatori de traditie de utilaje pentru constructii de mica mecanizare, cunoscuti pe piata UE, iar contactandu-ne astazi beneficiati de experienta noastra acumulata in vanzarea de utilaje profesionale si tehnologii pentru constructii. detalii...
SERVICII OFERITE

Vanzare si consultanta tehnica gratuita


Vanzare echipamente, consumabile si piese de schimb. Specialiştii MULTIPARTS vă vor oferi tot suportul tehnic (instruirea gratuită a persoanelor ce vor utiliza produsele) la achiziţionarea unei scule sau unui utilaj nou

detalii...

Service


Reparatii cu piese originale din stoc pentru orice tip de echipament alimentat la retea electrica, cu acumulatori si motorizate benzina sau diesel.


detalii...

Inchirieri echipamente


Dacă aveţi de executat lucrări pentru care nu se justifică achiziţia unui produs nou, vă oferim spre închiriere, o gamă variată de scule industriale şi utilaje.

detalii...

Revizii – mentenanţă grupuri electrogene


Oferim servicii de montaj, intretinere si reparatii pentru grupuri electrogene (10-1000 kva). Incheiem contracte de mentenanta si putem asigura filtre si piese de schimb pentru peste 90% din generatoarele din Romania.

detalii...